Nalašč sem se šla to besedno igro. Lahko bereš kot »modrost v menopavzi« ali pa tako, kot berem sama –  s poudarkom na MODROSTI V MENI.

Neverjetne stvari se dogajajo, pa ne mislim samo telesne. Ko nekje po 40. letu pričnejo hormoni noreti in me z njimi vred, se mnoge prestrašimo. Pa ni prav nobene potrebe po tem!

Z nekakšnim ponovnim uravnavanjem našega živčnega sistema, se v nas samih dogajajo neverjetne spremembe.  Naše misli se usmerjajo drugam, delamo čistke pri sebi in v svoji okolici in če to obdobje sprejemamo s pozitivnim odnosom, so lahko te spremembe noro vznemirljive.

Včasih je bilo drugače!  Naše babice in mame so živele drugače. V pokoj se je odhajalo veliko prej, danes pa….Če kdaj, smo v tem obdobju še kako vpete v vsa dogajanja, tako doma, kot poslovno. Ne samo, da nas je sistem prisilil v to, še zdaleč ne! Same se tako počutimo,  kot da v tem času ponovno zaživimo in si želimo biti še naprej ustvarjalne, energične, počutimo se na višku svojih moči, vendar še z veliko bolj izostrenim čutom do vsega, kar se dogaja.

Čutiš tudi ti, da bi toliko vsega, pa ne veš, kako začeti ?

Vzhodnjaški modreci so dejali, da je to prečudovito obdobje vsake ženske, ki bi ga morala zajemati z veliko žlico!

Naj bo res takšno! Ne pustimo, da nam nekatere neprijetnosti,  ki ga to obdobje prinaša s seboj, greni vsakdan!

Je že res, da se je potrebno prilagoditi, spremeniti  način življenja, vključno s prehrano, ki je v tem obdobju še kako velik razlog za mnoge težave. Mnogim simptomom se je mogoče zoperstaviti, da lahko resnično zaživimo na polno. Sama jih imenujem izzivi. Prav nič drugega niso! Tu so zato, da jih čim hitreje rešujemo, da lahko resnično zaživimo, kot si želimo!

 Ker – MENOPAVZA NI BOLEZEN, je le faza v življenju vsake izmed! Nam pa vsekakor lahko povzroči kar nekaj nevšečnosti, če izzivom pustimo svojo pot.

 

Vljudno vabljena, draga moja, da me kontaktiraš in skupaj bova pripravili konkretne rešitve za tvoje težave, vključno z jedilniki in drugimi smernicami za naprej.

In ker je mesec marec v znamenju Dneva žena in Materinskega dne, ti uro svetovanja v vrednosti 35 eur (ki je sicer tudi všteta v ceno programa) podarjam.

Tudi, če se ne odločiš za nadaljevanje programa, si rezerviraj termin in izkoristi brezplačno svetovanje.

Upam, da se čimprej srečava!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja