Pa sem doživela in preživela tudi ta ognjeni krst in predvsem – zeeelo uživala!   Veliko je bilo povedanega, še več je ostalo neizrečenega. A kaj, ko urica tako hitro mine. In potem ti gre skoz možgane…pa to bi še morala, pa zakaj nisem tega, tisto bi morala bolje razložiti in še mnogo tega.  Na drugi strani pa novinarka ( Jasmina Bauman), kljub pozni nočni uri suverena, umirjena, zbrana, osredotočena.  Vau, si rečem, kapo dol pred novinarji in voditelji.  Vse skupaj izgleda in se sliši  tako na izi, a ko si sam v teh čevljih, vidiš, da je daleč od tega.

In ko govorim o tem, kaj bi morala in kaj nisem… se ob tem spomnim na stavek, ki ga velikokrat slišim od kakšne svoje stranke…saj vse piše, veliko je povedanega, vse sem že poskušala, a neuspešno, kaj delam narobe? Pravzaprav velikokrat prav nič, le zmeda je velika in pravilne kombinacije in pristop vedno nista pravilna in ko rezultatov ni ali pa jih ni takoj, obupamo.

Dejstvo je, da je resnično veliko informacij, beremo lahko o vsem, receptov in navodil je poln internet…To bi morali, na tak način naj bi, vse se da, če se hoče…Je že res, vendar nismo vsi tako samodisciplinirani, ne znajdemo se vsi enako v poplavi informacij, tisto, kar piše, še ni nujno, da je primerno tudi za nas osebno…Morda se tudi zaradi tega odločimo za najhitrejšo in najlažjo pot, ker nekaj zase pač moramo narediti, še zlasti, ko se poletje  bliža s svetlobno hitrostjo.

Vendar  nikar ne hitimo, ni bistvo  v manekenski postavi in brezhibnem izgledu in če že jo bomo dosegli v kratkem času, se nam bodo kilogrami vrnili kot bumerang. Do željene postave (in za zdravje) je vredno hiteti počasi! Poslušajmo svoje telo, ne črtajmo s seznama prav vsega in ne stradajmo, le na tak način je uspeh zagotovljen na dolgi rok, za vselej!

In kaj sem želela povedati? Prav to, da je vse v preprostosti in nekompliciranju…poglejmo, kar nam nudi narava, izogibajmo se izdelkom z meterskimi deklaracijami, o škodljivosti vsega belega in sladkih ter slanih pasteh pa tudi po večini vse vemo.
Včasih me katera dama  začudeno  pogleda, ker pričakuje doktorsko dizertacijo v povezavi z njeno  težavo, a nič od tega ni potrebno, le pravilne usmeritve pisane njej na kožo, motivacija in konstantna podpora v času svetovanja in kar mi je še posebej pri srcu, v večini primerov ostaneva v kontaktu za kakršno koli vprašanje, zadrego tudi potem, ko “uradno” zaključiva s svetovanjem in programom. Pa če to ni nekaj najlepšega!!!!

 

Nočni pogovor pa  na povezavi:

http://4d.rtvslo.si/arhiv/nocni-obisk/174464576

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja