Draga moja, kot sem obljubila – samo zate Pomladna delavnica  ŽENSKEGA DOBREGA POČUTJA  OD A DO Ž

A še preden te povabim, da se mi pridružiš, mi dovoli, da ti zaupam majhno skrivnost.

Ko sem se pred 17 leti odločila drastično spremeniti svoj življenjski slog, vključiti več vadbe in popolnoma spremeniti prehrano, si nisem mislila, da sem pravzaprav sprejela eno najboljših odločitev v življenju. Nisem si želela hitre diete, teh sem imela vrh glave, želela sem nekaj, kar bo delovalo – za vedno! Sem prebirala, naštudirala in pričela kriviti sladkor, ko je povečini še ves svet kazal na maščobe, kot glavnega krivca za debelost. Zdaj pa vidim, da gremo ponovno v drugo skrajnost – izločamo OH, ki jih vendarle potrebujemo in vnašamo vse preveč maščob.

  • Pravilno zastavljeni obroki so ključ do rezultatov na dolgi rok!

Seveda se je od takrat zgodilo marsikaj, postala sem starejša, kilogrami in zdravje – trkam, očitno je moja pot pravilna, nenaporna in predvsem brez diet in nihanja teže. So se pa pričele druge spremembe. Da jih ne štejem več 20, so mi pričeli sporočati hormoni! Pa sem se spet poglobila, pričela izobraževati s tega področja in ja, ti povem – s tem, ko se trudim črtati vse motilce in očitno mi uspeva – spim kot dojenček, nobenih dnevnih izbruhov jeze ali valung, nobene napihnjenosti in vsega, kar pač to obdobje prinaša s seboj. Noben PMS, težave, ki jih prinaša obdobje pred menopavzo ali si morda že vstopila vanjo, ne sme biti težava. Ni potrebe, ker se veliko težav da rešiti.

  • Vse se da in ni nujno, da nam hormončki, kilogrami in mnogo tega grenijo življenje!

In o čem vse bomo še govorile?

  • O varnem vsakodnevnem razstrupljanju in kaj to sploh je
  • O anti aging prehrani – kdaj, kaj in koliko, da upočasnimo procese staranja
  • O negovani koži celega telesa in kako to doseči brez dragih krem in posegov
  • O zdravju medeničnega dna in katere so tiste vaje, s katerimi to doseči, o libidu, negovanju prsi , negovanju odnosov
  • O nas, ženskah in vsemu, kar spada zraven, da se izrazimo in pokažemo, kako pomembne smo!!!!!

V triurni delavnici bodo združeni vsi biserčki iz mojih sicer večtedenskih programov. Tisti biserčki,  ki so res pomembni zate, ki ti bodo morda dali misliti in te usmerili na drugačno pot! Biserčki, o katerih še nisi slišala in  jim le izkušnje dajejo posebno težo!

V ceno delavnice, ki je tokrat samo 55 eur – je vključen še 15 minutni individualni posvet, na podlagi katerega ti bom podala osnovne smernice, ki te bodo vodile naprej.

Ker si res iskreno želim, da me ne prideš samo poslušati, temveč od tega tudi kaj odneseš, med delavnico povprašaš in ker bo precej intenzivna ter intimno naravnana, bo posamezna delavnica izvedena z največ petimi osebami naenkrat. Zaradi tega sem zanje določila več terminov :

  • 22.02.2017 od 17. do 20. ure
  • 23.02.2017 od 17. do 20. ure, nato pa vsako sredo do konca marca 2017 (1., 8.,15., 22., in 29.3.2017).

Prosim, če sebi najprimernejši termin rezerviraš na darja@dr3n.si,  morda pripišeš, kaj bi si zares želela slišati, da lahko delavnico še bolj prilagodimo konkretnim težavam ali zadregam!

Draga moja, ne čakaj na maj….v maju boš že zdavnaj izžarevala tisto, kar je  morda sedaj nekje še vedno skrito v tebi!

Veselim se srečanja s tabo, iskreno in iz srca!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja