Kaj lahko naredite zase ?

Izbor programov za ženske

Kako poteka program?

 • Prvi posvet traja 60 minut.
 • S seboj boste prinesle 5 dnevni jedilnik, urnik vadbe (če vadite), izpolnile boste kratek vprašalnik,
 • Pogovorili se bova o težavah, morebitnih posebnostih (alergije, zdravila,…)
 • Takoj bova popravili, dodelali vaš jedilnik, ki ste ga prinesli s seboj in se pogovorili o pravilnih kombinacijah,
 • Še isti dan boste po mailu dobili 7 dnevni jedilnik in nasvete glede nege in vadbe,
 • V vsem tem času sem za vas dosegljiva na e naslovu ali telefonu,
 • Po enem tednu se ponovno srečava, pogledava napredek in se glede na to odločava za naslednje korake.
 • Skozi celotni program pa še veliko o srcu, libidu, sijoči koži, nekaj o skrbi za možgane in kosti in še veliko tega.
 • Po uspešnem zaključku za vas pripravljam posebno presenečenje!

Celoten program traja 4 tedne in vključuje podporo po elektronski pošti in svetovanje ter najmanj 2 srečanja.

Program modrost v MeNI

Predmenopavzno obdobje in  menopavza – obdobje vsake izmed nas, ki se mu ne moremo izogniti. In zakaj bi se mu morale? Je namreč polno na novo odkrite modrosti v nas, goreče energije, samozavesti, zmožnosti povedati na glas. Smo pomembne, pa še kako! Na novo resetirani hormoni lahko delujejo nam v prid, če si le znamo prisluhniti in polno zaživeti. Zmotno je razmišljanje, da se končuje nekaj lepega. Sama verjamem in sem prepričana, da  najlepše šele prihaja!

Ker največkrat težavam v tem obdobju botruje neustrezna prehrana, ki močno vpliva na naše hormone, mi dovolite, da ugotovimo vaš razlog, da ponoči ne spite ali pa zadnje čase opažate nabiranje maščob tam, kjer bi si najmanj želeli.  Kljub temu, da bomo skupaj sestavile zdrave jedilnike, je moja največja želja, naučiti vas priprave zdravih obrokov in izbire pravilnih živil  tudi po opravljenem programu. Sama vidim ves smisel prav v tem. Ne samo teden dni ali mesec, naučili se bova pravilnih kombinacij, izločili motilce hormonov in vključili hranila, ki vam bodo dajala moč in energijo ter preprečila nalaganje nepotrebnih kilogramov in strupov v telesu.

Poleg nepravilne prehrane so lahko tudi drugi razlogi, ki povzročajo težave – stres, neustrezna vadba, izbira nepravilne negovalne kozmetike in podobno. Vse bova prevetrili, izločili, dodali, naučili se bova pravilne nege, samomasaže in še mnogo tega.

Verjamem, da že veliko veste, pa morda manjka samo še kamenček v mozaiku, ki bi vam pomagal iz začaranega kroga, v katerem ste se znašle.  Naj besede kot so : tečna sem, ne spim, se zbujam ponoči vsa potna, redim se, pa sploh ne jem veliko, ni mi do spolnosti,…izginejo iz vašega besednjaka in vsakdana.

Vsi govorijo o anti-agingu, me bomo rekle pro-aging!!  Za nazaj ne moremo ničesar spreminjati, lahko pa ogromno naredimo za naprej! Imamo voljo, imamo energijo, imamo več časa samo zase…

Program ORGANIZACIJA TEDENSKE PREHRANE – individualne delavnice in svetovanja v intimi vašega doma

Kako si organizirati dan in teden, da le ta ne bo konstantno hitenje med službo, ostalimi obveznostmi in štedilnikom, ko nam je dan uro ali dve vselej prekratek?

Kako spraviti v življenje vse več ali manj dobronamerne nasvete, ki jih preberemo in so v teoriji odlični, v praksi pa najbolj ne gre?

Organizirati si dan ali teden tako, da bomo ob vseh obveznostih poskrbeli tudi za zdravo prehranjevanje in za štedilnikom preživeli čim manj časa, je velik izziv vsake zaposlene ženske, mamice, babice.

Leta lastnih izkušenj in dela s strankami mi vedno znova potrjujejo, da največ dobrih namenov izpuhti prav zaradi časovne stiske.

Zato so te individualne delavnice  na to temo zelo intenziven sprehod skozi osnove, ki vam bodo olajšale vsak dan ter je namenjena vsem :

–  ki si želite vzpostaviti red in ponovno postati gospodar svojega časa ter se ob tem še zdravo – — prehranjevati (tako doma, kot na delovnem mestu)
– ki se sprašujete, kje in kako začeti v izogib stresnemu nakupovanju zlasti po naporni službi
– ki ob polnem hladilniku ne veste, kaj kuhati in vam priprava vzame preveč časa
– ki bi se želele naučiti pravilnega shranjevanja vnaprej pripravljenih obrokov, kaj lahko in kako, da bo zdrav obrok zmeraj pri roki
– ki po uspešni dieti in izgubi kilogramov le teh zaradi slabih navad, neorganiziranosti in nereda v hladilniku ne bi želele pridobiti nazaj (kar niti slučajno ni redkost)

Tu lahko pomagam jaz, od medsebojnega sodelovanja pa bodo med drugim bonusi
prihranek na času in denarju
več časa za družino, prijatelje, druženja
manj stresa ob sami misli na nakup in pripravo
lažja organizacija tvojega dne tako v službi kot v prostem času,…
čemur pritrjujejo tudi moje zveste stranke

Skratka večina nas imam osebnega frizerja, maserja, nekatere stilista, nekoga, ki nam čisti hišo ali ureja vrt…jaz pa kot osebna svetovalka za organizacijo prehrane poskrbim za ta del. Prilagodim se morebitnim zdravstvenim težavam (intolerance, hormonske težave, črevesje,…), želji po izgubi kilogramov,…Skratka vse dogovoriva na sestanku samem.

Program OČISTIMO TELO

Program – OČISTIMO TELO – koža, naš največji organ, ki nas ščiti, pa vendar se do nje obnašamo vse preveč mačehovsko. Zlasti koža na obrazu je ne samo najbolj izpostavljena, kaže tudi vsa naša razpoloženja, predvsem pa splošno počutje in ne/zdrav način življenja. Postaja siva, polna gub, suha, neelastična,…

Drage kreme ali lepotni kirurgi? Ni nujno! Proti staranju se lahko borimo tudi s povsem preprostimi naravnimi metodami. In kar je najlepše je to, da lahko z malo denarja in z nekaj potezami iz dneva v dan, v domačem zavetju, poskrbimo zanjo.

Manj strupov, več energije, več zdravja. Zakisanost telesa ni fama, je dejstvo in razlog za premnoge bolezni. In čeprav se nam zdi, da jemo zdravo, lokalno, eco in bio, še zmeraj čutimo, da to ni to.

Kako poteka?

 • Prvi posvet traja 60 minut
 • Izpolnili boste kratek vprašalnik, na podlagi katerega bova določili stopnjo zakisanosti (od česar je tudi odvisen čas razstrupljanja – od 1 do 4 tednov),
 • V sedmih korakih do sijoče kože, ravnega trebuščka in zdravih jeter.
 • Ob koncu programa presenečenje in nagrada. Zaslužili si jo boste!

Program vključuje načrt prehranjevanja, nasvete za nego in podporo po elektronski pošti ter vsaj 2 srečanji.

Dodatna ponudba Dr3n

Ponudba tretmajev – od 01.01.2019

 • Aktivacija točk – Access Consciousness ®bars (90 min)
 • Možnost kombinacije pri enkratnem tretmaju energijskega facelifta (90 min)
 • Access Consciousness ® telesna procesa – limfno žlezna neskladja in brisanje maščobnih celic ter izboljšan imunski sistem(90 min)
 • Protibolečinski in detox tretma z moxo (30 min)
 • Tretma z barvami/medicinsko svetlobo Bioptron – protibolečinske, detox, kožne bolezni
 • Prehransko svetovanje, hormonsko ravnovesje, regeneracija črevesja, menopavza
 • 1 svetovalna ura z osnovnimi smernicami vključuje – Integrativna analiza hormonskega stanja, pregled in povzetek, nasveti in osnovne smernice na podlagi analize  vprašalnika in pogovora, tudi v pisni obliki, 3 dnevni prehranski načrt za določeno stanje – črevesje, hujšanje, estrogen detox,…po dogovoru s stranko )

Glede kombinacij tretmajev in ostalih svetovanj določamo s stranko ceno posebej glede na potrebe.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).